Τα καλάθι αγορών σας είναι άδειο!
Greek English
Καλώς ήρθες μπορείς να κάνεις login ή να δημιουργήσεις λογαριασμό.

Ποιοι είμαστε

Καλώς ορίσατε στην ιστοσελίδα μας.

Στo «Γέννημα Θρέμμα» φιλοδοξούμε να αναδείξουμε και να προωθήσουμε παραδοσιακά προϊόντα Ελλήνων παραγωγών με ονοματεπώνυμο τα οποία παρασκευάζονται από οικογενειακά εργαστήρια με μεράκι και αγάπη .

 Με την εμπειρία μας, εστιάζουμε στην  άριστη ποιότητα και την υψηλή θρεπτική αξία των ελληνικών αγαθών τα οποία αποτελούν και την βάση της περίφημης πλέον μεσογειακής διατροφής.

    Το πάθος μας για έρευνα και επιστροφή στα προϊόντα της ελληνικής υπαίθρου φέρνει στο τραπέζι του καταναλωτή αυθεντικά αγαθά περιορισμένης παραγωγής με στόχο την απόλυτη ικανοποίηση των αισθήσεων του καταναλωτή σε όλα τα επίπεδα, από την συσκευασία έως την γεύση.

Ο Χώρος στον οποίο φιλοξενούνται τα προϊόντα μπορεί να ικανοποιήσει και τον πλέον απαιτητικό διαθέτοντας  προϊόντα από όλη την Ελληνική επικράτεια με μεγάλη ποικιλία η οποία διαρκώς αυξάνεται.

Δεν πρέπει  να παραλείψουμε  ακόμα, ότι μέσα από τη μεγάλη ποικιλία των προϊόντων μας, οι πελάτες μας μπορούν να επιλέξουν δώρα όμορφα και πρωτότυπα, όπως καλάθια με προϊόντα τα οποία η παραλαβή τους γίνεται μέσα  σε καλαίσθητες συσκευασίες.

ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΕΡΓΟ

Η εταιρία μας στα πλαίσια του κοινωνικού της έργου και της συνδρομής της στο Λύρειο Παιδικό Χωριό, αποφάσισε να δωρίσει στο Λύρειο Παιδικό Χωριό ποσοστό 10% του τζίρου της από τις διαδικτυακές πωλήσεις που θα πραγματοποιηθούν για όλα τα προϊόντα.

Βοηθήστε και στηρίξτε και εσείς με την σειρά σας αυτή την δράση και το Λύρειο Παιδικό Χωριό.

Back to Top