Τα καλάθι αγορών σας είναι άδειο!
Greek English
Καλώς ήρθες μπορείς να κάνεις login ή να δημιουργήσεις λογαριασμό.

Αποστολές & Επιστροφές

Τα περισσότερα προϊόντα αποστέλλονται στις επόμενες 2 εργάσιμες μέρες, εφόσον υπάρχει απόθεμα από την συνεργαζόμενη εταιρία courier ACS ή κατόπιν συνεννόησης με δικό σας μέσο. Παραγγελίες που δεχόμαστε τις εργάσιμες ημέρες έως τις 14:00 θα επεξεργάζονται την ίδια ημέρα, επιτυγχάνοντας έτσι την παράδοσή τους άμεσα. Παραδόσεις πραγματοποιούνται καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας από τις 09:00 έως τις 18:00. Όταν παρουσιάζονται προβλήματα στο οδικό δίκτυο της χώρας καθώς και έντονα καιρικά φαινόμενα, ενδέχεται να υπάρχουν καθυστερήσεις στις παραδόσεις.

Σε περίπτωση παραγγελίας σε δυσπρόσιτη περιοχή η αποστολή των προϊόντων θα γίνει από τα Ελληνικά Ταχυδρομεία.

Για παραγγελίες με αντικαταβολή υπάρχει επιπλέον χρέωση 2 €.

Η χρέωση για αποστολές εντός Αττικής είναι 2,5 € για τα 2 πρώτα κιλά, και επιπλέον χρέωση 1€ / kg για αποστολές άνω των 2 κιλών (ισχύει και για ογκομετρική χρέωση).

Η χρέωση για αποστολές σε χερσαίους προορισμούς εντός Ελλάδος είναι 3,5 € για τα 2 πρώτα κιλά, και επιπλέον χρέωση 1,3€ / kg για αποστολές άνω των 2 κιλών (ισχύει και για ογκομετρική χρέωση).

Η χρέωση για αποστολές σε νησιωτικούς προορισμούς είναι 4 € για τα 2 πρώτα κιλά, και επιπλέον χρέωση 1,3€/kg για αποστολές άνω των 2 κιλών (ισχύει και για ογκομετρική χρέωση).

Για παραγγελίες άνω των 70 € δεν υπάρχουν έξοδα αποστολής.

Αποστολές δεν γίνονται σε ευπαθή προϊόντα.

Αποστολές ευπαθών προϊόντων γίνονται κατόπιν επικοινωνίας μαζί μας.

Back to Top